Contactgegevens

Van Zetten Groenprojecten
Erveweg 26
8196 KG Welsum

0570 - 546 269

info@vanzettengroenprojecten.nl

Bij Van Zetten Groenprojecten is alles groen wat de klok slaat. Geboren als zoon van een fruitteler kreeg Jan Willem van Zetten het groenonderhoud letterlijk met de paplepel ingegoten. Na werkzaam te zijn geweest in het familiebedrijf, is een overgang gemaakt naar verschillende grote groenbedrijven. Hier heeft Van Zetten, eerst als hovenier, daarna als uitvoerder en nog later als bedrijfsleider, zich de kennis van de nieuwste tuintechnieken eigen gemaakt, een brede relatiekring opgebouwd en zich gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van daktuinen en groendaken. Sinds enkele jaren is hier zijn nieuwste specialisatie, gevelgroen, bijgekomen; het bekleden van gebouwen met planten.

In 2011 heeft Jan Willem van Zetten zijn eigen hoveniersbedrijf opgericht. Gesteund door meerdere freelance medewerkers en een groot extern team van specialisten, stratenmakers, grondverzetbedrijven, architecten en groenbedrijven kan Van Zetten Groenprojecten ieder project tot een goed einde brengen, groot of klein, als hoofdaannemer of projectmanager.

De communicatielijnen zijn kort en de planning helder, hoe groot of complex de opdracht ook is. Bij Van Zetten Groenprojecten weet u dat het goed komt.

Bent u geïnteresseerd in de diverse projecten van Van Zetten Groenprojecten? Klik hier.

Contactgegevens

Erveweg 26
8196 KG Welsum

0570 - 546 269

www.vanzettengroenprojecten.nl